Excl. BTW Incl. BTW

Zand Kopen

Op zoek naar het juiste zand voor uw project? Bij Post Rental & Trading hebben we het juiste zand voor elk project. Wij bieden een breed assortiment aan verschillende soorten zand voor diverse toepassingen. Of u nu op zoek bent naar ophoogzand, straatzand, metselzand of speelzand, wij hebben het juiste zand in huis!

Voor elk project het juiste zand

Post Rental & Trading biedt verschillende soorten zand aan die we uit natuurlijke afzettingen in onder andere Nederland verkrijgen. Denk hierbij aan metselzand: een grofkorrelig zand dat ideaal is voor het maken van mortel. Of bent u op zoek naar zandbakzand? Zandbakzand is fijnkorrelig zand dat geschikt is voor gebruik in zandbakken.

Bij Post Rental & Trading begrijpen we dat elk project anders is en daarom bieden wij verschillende soorten zand aan om aan uw behoeften te voldoen. Ons assortiment omvat vulzand, metselzand, brekerzand, betonzand, zandbakkenzand en zwarte grond.

 Welke soorten zand vindt u bij Post Rental & Trading?

-          Metselzand is ideaal voor het maken van beton of het maken van voegspecie. Het is van hoge kwaliteit en zorgt voor een stevige constructie.

-          Vulzand is de multitasker onder de zandsoorten en heeft vele verschillende benamingen zoals klapzand, ophoogzand en straatzand. Het wordt vaak gebruikt als onderlaag bij het verharden van terrassen, opritten en rondom funderingen.

-          Brekerzand is geschikt als onderlaag of om straatwerk in te vegen. Dankzij de antraciet kleur die we hebben gekozen, past dit zand heel mooi bij donkere tegels en geeft het een strak en stijlvol resultaat.

-          Betonzand is een mengsel van metselzand en grind en wordt gebruikt voor het maken van beton. Dit mengsel kan gemakkelijk worden verwerkt met een betonmolen en zorgt voor een sterke en stevige constructie.

-          Zandbakkenzand is een speciale zandsoort die voldoet aan alle eisen voor gezondheid en veiligheid. Het is uitermate geschikt voor gebruik in kinderzandbakken en zorgt voor urenlang speelplezier.

-          Zwarte grond is een gekeurde grond die gebruikt wordt voor het ophogen van tuinen en het aanvullen van plantenbakken. Het is van hoge kwaliteit en zorgt voor een goede groei van planten en bloemen.

 

Losgestort of in bigbag

U kunt bij ons zand bestellen in grote hoeveelheden, losgestort of in bigbags. Losgestort zand is vooral geschikt voor grote projecten en kan direct op de bouwplaats geleverd worden. Wilt u het zand liever in handzame bigbags ontvangen? Dan is dat ook mogelijk. Zo kunt u het zand gemakkelijk verplaatsen en doseren op de bouwplaats.

Wat is het verschil tussen losgestort en bigbags zand?

Losgestort zand wordt direct gestort zonder gebruik van verpakkingen. Dit is ideaal als u grote hoeveelheden zand nodig heeft. Bigbags zijn grote zakken die worden gevuld met zand en op de gewenste locatie worden afgeleverd. Dit is handig als u minder zand nodig heeft en het op een bepaalde plek wilt hebben.

Zand bestellen en laten leveren

Bij Post Rental & Trading kunt u eenvoudig zand bestellen en laten leveren op de gewenste locatie. Wij leveren door heel Nederland en zorgen ervoor dat het zand op het afgesproken moment op de juiste plek wordt afgeleverd. Of het nu gaat om een kleine of grote hoeveelheid zand, wij regelen het voor u.

Hoeveel zand heb ik nodig?

Twijfelt u over de benodigde hoeveelheid zand voor uw project? Gebruik dan onze handige rekentool op de website. Hiermee berekent u eenvoudig de benodigde hoeveelheid zand, rekening houdend met de oppervlakte en gewenste dikte.

Of u nu vulzand, metselzand, brekerzand, betonzand, zandbakkenzand of zwarte grond nodig heeft, wij hebben het op voorraad. Onze zandproducten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle relevante gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling op locatie af te halen of te laten bezorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!