Excl. BTW Incl. BTW

Rijplaten Huren

Kunststof rijplaten huren? Deze bieden wij aan met de afmetingen 2x0,8 meter of 3x1 meter. De rijplaten zijn gemakkelijk te leggen en weer op te ruimen door twee personen en zorgen voor een goede, stevige ondergrond. Over de platen kan eenvoudig worden gereden en doordat u de rijplaten huurt scheelt dit in de kosten! Onze kunststof rijplaten zijn ideaal voor evenementen of voor locatie's met een zachte ondergrond. U kunt de rijplaten huren als particulier of zakelijk, bijvoorbeeld voor het inrichten van een bouwplaats. Bekijk hieronder de verschillende afmetingen die wij aanbieden.

1 week 4,50

1 dag 4,50

Gewicht 26 kg Lengte 200 cm Breedte 80 cm Dikte 2 cm Belastbaar tot 20T

1 week 6,50

1 dag 6,50

Gewicht 55 kg Lengte 300 cm Breedte 100 cm Dikte 2 cm Belastbaar tot 50T

Voordeel kunststof rijplaten

Waarom kunststof rijplaten? Tegenwoordig ziet u vaak kunststof rijplaten liggen op een bouwplaats. Het voordeel van kunststof rijplaten is dat ze: 

* licht eigen gewicht hebben, dus makkelijk hanteerbaar met twee man

* door traanplaatmotief veel grip

* zware belasting tot 50T 

Transport

Hoe komen de rijplaten bij u op de bestemming. Eigenlijk zijn er twee mogelijkheden; één u komt de rijplaten zelf afhalen. Met een aanhanger van 3 meter kunt u maximaal 45 rijplaten meenemen. Optie twee is dat wij met de vrachtwagen met autokraan de rijplaten voor u naar de locatie transporteren. Wij lossen de rijplaten met autokraan op stapel. Vanaf daar kunt u dan verder met de hand of met behulp van een machine de rijplaten verder uitleggen