Excl. BTW Incl. BTW

SWEPAC Trilplaten

Trilplaten van SWEPAC

Het verdichten van een ondergrond is nog nooit zo makkelijk geweest met de SWEPAC trilplaten. De brandstof/accu aangedreven motoren zorgen ervoor de SWEPAC sublieme trilplaten kan leveren. De brandstof/accu trilplaten komen namelijk in een range van 9 kN tot 60 kN. 

Post Rental & Trading is dealer van het merk in de regio midden Nederland wel te verstaan de provincie's Gelderland, Flevoland en Utrecht. Bij ons kunnen de trilplaten aan de lijve proberen. Met een demoterrein van zand en menggranulaat kan men zelf de trilplaten proberen en zien wat het effect van deze emissie vrije trilplaten is. 

Bent u nu enthousiast geraakt, maar is er nog een twijfel. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Het aller mooist is natuurlijk om het zelf te ervaren!

Swepac wat is dat voor merk

Swepac is een zweeds bedrijf gevestigd in de zweedse stad Ljungby en dat al meer dan 25 jaar everaing heeft in het ontwikkelen en produceren van trilplaten. In eerste instantie maakten ze trilplaten met de standaard fosiele brandstof motoren op de machine. Dit doen ze nog steeds met een range van 9 kN tot de 66 kN. Sinds enkele jaren maken ze trilplaten met accu motoren. Niet alleen kleine trilplaten tot 15 kN maar op dit moment tot 40kN. Hiermee is SWEPAC op dit moment een unieke producent van accu trilplaten. 

 

Onze keuze voor Swepac

Post Rental & Trading heeft het dealerschap van Swepac genomen omdat wij in de trilplaten met accu motoren geloven. Als verhuurbedrijf hebben wij in 2019 gekozen om accu aangedreven graafmachines te gaan verhuren in verschillende klasses (2T | 7T |16T). DE SWEPAC accu trilplaten zijn een mooie aanvulling op dit pakket zowel in de verhuur als voor de verkoop. De trilplaten voldoen aan onze hoge eisen.