Huren, zo werkt het

Beknopte Verhuurvoorwaarden

 • Dagprijzen zijn gebaseerd op 24-uuren en weekprijzen op max. 168-uur 
 • Dagprijzen voor machines met een urentellen zijn gebaseerd op max 8 draaiuren en weekprijs op max 40 draaiuren (ma t/m vrij) Er geldt een toeslag bij gebruik langer dan 8 uur per dag en op zaterdag en zondag. 
 • Alle verhuurobjecten worden per dag verhuurd gebruikt of ongebruikt.
 • Weekend huren: vrijdag ochtend afhalen maandag ochtend retour is 2 huurdagen. Vrijdag tussen 16:00 -17:00 afhalen en maandag ochtend retour tussen 7:00 -9:00 is 1 huurdag. Mits bij een machine met urenteller niet meer dan 8 draaiuren zijn geregistreerd.
 • Stilstand kan tot max. 2 huurdagen per huurperiode (aaneengesloten periode). Voor stilstand wordt een huursom van 25% van de dagprijs in rekening gebracht. 
 • Alle prijzen zijn excl. verzekering (kabel- en leidingschade uitgesloten) 21% BTW, brandstof, slijpkosten, reinigingskosten, transport, accessoires en diverse toebehoren. Borgsom, bij particulieren vragen wij een borgsom. Deze kan per pin of contact voldaan worden. Borgsommen worden altijd teruggestort naar einde huurperiode. Uit veiligheidsoverwegingen worden deze nooit contant terug gegeven.
 • Schade aan rubber rupsbanden of luchtbanden zijn voor de huurder
 • Motorschade vanwege tekort aan ad-blue zijn voor de huurder
 • Eigen risico per gebeurtenis €2500,- 
 • Annuleren van een order/bestelling; Huurder kan, tenzij anders is overeengekomen, de overeenkomst tot twee weken voor tijdstip van de terbeschikkingstelling van het huurobject schriftelijk annuleren tegen een administratieve vergoeding van EUR 12,50 per boeking, tenzij hier in de offerte uitdrukkelijk een andere termijn voor is opgenomen. Bij het bevestigen van een offerte gaat huurder akkoord met de annuleringskosten zoals weergegeven.                                           
 1. 20% van het orderbedrag, wanneer annulering plaatsvindt uiterlijk 14 dagen voor het tijdstip waarop het huurobject aan huurder ter beschikking gesteld wordt.                                                                                                                                                                           
 2. 50% van het orderbedrag, wanneer annulering plaatsvindt uiterlijk 7 dagen voor het tijdstip waarop het huurobject aan huurder ter beschikking gesteld wordt.                                                                                                                                                                           
 3. 75% van het orderbedrag, wanneer annulering plaatsvindt tussen 7 en 1 dagen voor het tijdstip waarop het huurobject aan huurder ter beschikking gesteld wordt.                                                                                                                                                                     
 4. 100% van het orderbedrag, inclusief eventueel gemaakte transportkosten, indien annulering plaatsvindt op de dag waarop het huurobject aan huurder ter beschikking gesteld wordt.