Vulzand | Straatzand

Vulzand kopen voor het ophogen of als goede onderlaag voor het leggen van tegels of klinker vloeren, dan bent u bij ons op het goede adres. Te leveren als losgestort of in bigbags kunnen wij u snel van dienst zijn en leveren op locatie. Bij ons op de locatie in Harderwijk kunt u ook zelf afhalen. 

Ophoogzand | Klapzand

Vulzand/ straatzand/ ophoogzand is een zand soort wat zeer compact is met een hoge dichtheid. Daarom is hier een stabiele ondergrond van te maken. Goed uitvlakken en aan trillen met een van de trilplaten die bij ons te huur zijn. 

 

Hoeveel heb ik nodig? Dat berekent u heel eenvoudig hieronder

 

Alle prijzen van de bouwstoffen zijn excl. 21% BTW.

Prijs per m3 excl. 21% btw Los gestort geleverd per m³

Ca. 1500 kg per bigbag Prijs per m3 excl. 21% btw

Minibigbag ca. 750 kg Prijs per 0,5 m³ excl. 21% btw

Vulzand losgestort

Wat is nou vulzand losgestort? Dit is vulzand dat wij leveren met een vrachtwagen op locatie op een grote hoop. De vrachtwagen zal het vulzand via de achterzijde van de vrachtwagen kieppen op de aangegeven locatie. 

Vulzand bigbag

Een bigbag is een grote zak met een inhoud van 1 m3 of 0,5 m3. Deze kan gevuld worden met al onze bouwstoffen dus ook met vulzand. Het voordeel van het geleverd krijgen in een bigbag is dat het compacter is dus in omvang minder plek inneemt dan losgestort. We zetten de bigbag op de plaats met een autokraan waardoor weer zeer nauwkeuring het vulzand op de juiste locatie kunnen neerzetten. Een bigbag wordt altijd eigendom van de klant, deze is namelijk maar één keer te gebruiken.