Grind 16-32 mm

Grind kan voor vele toepassingen gebruikt worden. Grind 16-32, kleinste kiezel is 16 mm grootste 32 mm, kan gebruikt worden voor het opvullen van borders, als dakgrind en opritten. Door de mooie, ronde en gladde kanten, het is rivierengrind, heeft het geen scherpe kanten en kan het dus op platte daken gelegd worden. Het leggen van grind op de dakbedekking voorkomt dat deze weg waait. 

Dakgrind 

Grind 16-32 mm bezorgd of afgehaald in bigbags van 0,5m³, 1 m³ of los gestort. Bij het zelf afhalen van het grind wordt u aanhangwagen of voertuig door ons geladen met een wiellader. 

Om de juiste transportprijs te krijgen moet u in de winkelwagen kiezen voor Bezorgen Grind & Zand.

Hoeveel heb ik nodig? Dat berekent u heel eenvoudig hieronder

 

Alle prijzen van de bouwstoffen zijn excl. 21% BTW.Prijs per Minibigbag Prijs per Minibigbag excl. 21% BTW

Doeleinden Grind

Het grind is wordt gewonnen in Limburg en heet dan ook wel Limburgs grind 16-32 mm. Het mooie van grind is dat het goed water doorlatend is waardoor je kosten uitspaart. Men hoeft namelijk geen gebruik te maken van drainage. Het onderhoudsniveau van grind is relatief laag. 

Wil je met gring een mooi looppad of goede oprit aanleggen? Wij adviseren dan grindplaat te gebruiken die u bij ons kunt verkrijgen. Deze hebben wij in drie kleuren namelijk; wit, grijs en zwart. Voor dit grind adviseren wij witte grindplaten te kopen.