SUNCAR HK Benelux

Post Rental & Trading is de importeur voor de Benelux van het merk Suncar HK. Zowel voor aanschaf of huren van de accu aangedreven elektrische graafmachine bent u bij ons aan het goede adres.


Elektrisch-accu graafmachines in de klasse van 2,0T, 7T en 16T. De graafmachines zijn voorzien van een lithium accupakket en gebaseerd op een Takeuchi graafmachine. Deze worden omgebouwd door het Zwitserse bedrijf Suncar HK naar een elektrisch-accu graafmachine. 


https://suncar-hk.com/

 Suncar HK Logo
Waar staat Suncar HK om bekend?

Innovatie en geavanceerde elektrische voertuigen. Twee kenmerken waar Suncar HK bekend om staat. Als pionier op het gebied van duurzame mobiliteit heeft Suncar HK een breed scala aan elektrische machines ontwikkeld die zijn voorzien van baanbrekende technologieën en een stijlvol design. De krachtige batterijen en efficiënte elektrische aandrijving zorgen voor indrukwekkende prestaties en een milieuvriendelijke werkomgeving. 

Veiligheid en comfort van Suncar HK

Naast de uitstekende prestaties legt het merk Suncar HK ook de nadruk op veiligheid en comfort, waardoor ze een gewilde keuze zijn voor milieubewuste ondernemers die op zoek zijn naar een duurzame en toekomstgerichte oplossing. Met hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid blijft Suncar HK een vooraanstaande speler in de elektrische industrie en draagt het bij aan een schonere en groenere toekomst.

Duurzaamheid van Sunca HK

Suncar HK is een vooruitstrevend merk dat zich volledig inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Met een sterk geloof in de verantwoordelijkheid van bedrijven om positieve verandering teweeg te brengen, heeft Suncar HK zichzelf gepositioneerd als een leider in duurzame industrie. Deze duurzame kracht zien wij terug in de elektrische graafmachines en elektrische minigravers met het bijkomende voordeel van lagere gebruikskosten. 


De voertuigen worden aangedreven door schone en hernieuwbare energie. Daarnaast heeft Suncar HK zich gecommitteerd aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van hun productieprocessen en het bevorderen van recycling en hergebruik. Met hun toewijding aan duurzaamheid inspireren ze niet alleen hun klanten, maar spelen ze ook een essentiële rol in de transitie naar een groenere planeet.


Bekijk hier ons aanbod met elektrische graafmachines!