Excl. BTW Incl. BTW

Suncar HK TB216E Minigraver | 2.000 kg

0,00
Excl. BTW

Omschrijving

Suncar HK 2.000 kg TB216E

De minigraafmachine SUNCAR TB216E is ACCU aangedreven en wordt standaard uitgerust met een brede bak, graafbak en een sleuvenbak. De accu aangedreven minigraver zorgt ervoor dat er een volledig werkdag gewerkt kan worden emmisie vrij. De minigraver heeft geen uitstoot, geen diesel dus lagere gebruikskosten, minder geluid en vibraties. Door de bijgeleverd stekkers is het mogelijk te laden met 230 - 400 Volt. 

De Suncar HK is een volzijdige minigraver die uitermate geschikt is om te vervoeren achter een bestelwagen of een personenwagen die 3.500 kg mag trekken. Uitgerust met een hydraulisch snelwissel, is het wisselen van de bijgeleverde graafbakken zeer eenvoudig. De machine heeft een verstelbare onderwagen waardoor de breedte van de machine is terug te brengen van 1,30 meter naar 0,98 meter. 

De minigraver wordt standaard geleverd met oplaadkabel en bij behorende verlopen om de minigraver ten alle tijden te kunnen opladen. Het opladen via een generator is niet mogelijk, de minigraver moet alle tijd via het netstroom worden opgeladen.