Autoambulance huren

112,50

1 week

Excl. BTW

45,00

1 dag 

Excl. BTW

Autotranpsort Huren Post Rental
>
  • Autotranpsort Huren Post Rental
  • Autotransporter Aanhangerverhuur Post Rental
<

Producteigenschappen

Gewicht
785 KG
Breedte
1.90 M
Lengte
4.50 M
Max. rijsnelheid
80 kmH
Laadvermogen
2715 kg KG
Rijbwijs vereiste
BE-rijbewijs

Omschrijving

Autoambulance

Aanhangwagen geschikt voor het transporteren van auto's. De bording rondom is te verwijderen, hierdoor ontstaat er een grote, vlakke laadvloer. De aanhanger beschikt over een lier voor het lieren van gestrande voertuigen. Door het kantelmechanisme is de oprij hoek zeer laag waardoor alle soorten voertuigen vervoerd kunnen worden. Met de bijgeleverde oprijbanen die achter de kentekenplaat zitten opgeborgen tijdens het rijden is de hellinghoek van de autoambulance nog verder te verkleinen. Hierdoor zijn lage sportwagens ook makkelijk te laden zonder schade te maken aan de wagen. 

Binnemaat laadbak/laadvloer 4.56x 1.98 m.

BE-rijbewijs verplicht

Verzekering: 

De huurder dient een deugdelijke WA-verzekering te hebben op het trekkend voertuig. Een aanhanger is tijdens het rijden dan altijd verzekerd via de WA-verzekering van het trekkend voertuig. Bij diefstal, verlies of schade door schuld huurder is de huurder altijd aanspraklelijk voor alle schade en daaruit voortvloeiende kosten.

Al onze prijzen zijn excl. 21% BTW, verzekering, brandstof, slijpkosten, reinigingskosten, transport, accessoires en diverse toebehoren. 

Extra Productopties

18,75

1 week

7,50

1 dag

Spanbanden voor het vastzetten van auto zonder schade aan de velgen of auto Set bestaat uit 4 stuks